Hoppa till innehåll

Bli Medlem

Det finns två typer av medlemskap i Helsingborgs Makerspace. Det går att endast vara medlem i föreningen, då får man tillgång till lokalen på tisdag kvällar 18.00 – 20.00, men för att få egen tillgång till lokalen och arbeta på dina egna projekt behöver du utöver det bli labbmedlem.

Medlemskap i föreningen

Alla föreningsmedlemmar betalar en årsavgift på 200 kronor per år. Som medlem får du nyhetsbrev och rösträtt på årsmöten, du har också möjlighet att boka in dig på workshopkvällar eller anmäla dig till de olika kurserna som vi arrangerar inom t ex 3D-printing, laserskärning, CNC-fräsning, mm. Som enbart föreningsmedlem så har du inte tillgång till lokalen för att arbeta på egna projekt utanför arrangerade workshops och kurser. För det så krävs eget labbmedlemskap.

Labbaccess

Om du redan är föreningsmedlem och vill full tillgång 24/7 till lokalen kan du betala en labbavgift på 200 kr/månad. Då får du en egen digital nyckel, möjlighet att använda alla maskiner (som du är utbildad att använda) och kunna förvara en låda med dina projekt i lokalen. Du måste vara föreningsmedlem för att köpa till labbaccess.

Du blir medlem genom att swisha 200:- till nummer – 1233573664 skriv din e-post adress i meddelandet, då blir du medlem i ett år.

Som medlem blir du inbjuden till vår Discord server, där vi för våra diskussioner.