Hoppa till innehåll

Bli Medlem

Det finns två typer av medlemskap i Helsingborgs Makerspace. Det går att endast vara medlem i föreningen, då får man tillgång till lokalen på onsdag kvällar 18.00 – 20.00, men för att få egen tillgång till lokalen och arbeta på dina egna projekt behöver du utöver det bli labbmedlem.

Medlemskap i föreningen

Alla föreningsmedlemmar betalar en årsavgift på 200 kronor per år. Som medlem får du nyhetsbrev och rösträtt på årsmöten, du har också möjlighet att boka in dig på workshopkvällar eller anmäla dig till de olika kurserna som vi arrangerar inom t ex 3D-printing, laserskärning, CNC-fräsning, mm. Som enbart föreningsmedlem så har du inte tillgång till lokalen för att arbeta på egna projekt utanför arrangerade workshops och kurser. För det så krävs eget labbmedlemskap.

Labbaccess

Labbavgifterna fungerar nu enligt följande:

1 dag/vecka, välj en vardag: (3 månader) 150:-

2 dagar/vecka, välj två vardagar: (3 månader) 240:-

1 dag på helgen, lördag eller söndag: (3 månader) 300:-

2 dagar på helgen, lördag och söndag: (3 månader) 540:-

24/7 access (3 månader) Kostar: 750:-

24/7 access 1 år, privatperson: 2400:-

24/7 access 1 år, företag: 4000:-

Labbavgifter betalas alltid för minst 3 månader, förskottsbetalning.Samma betalningssätt som för medlemskap – se ovan.Oavsett hur/vad du betalar måste du skriva tydligt i meddelandet vad du betalar för – tex: medlemsavgift /Labbavgift och din e-postadress.

Vad är labbavgift?

Labbavgift ger dig access till lokalen och maskinerna utöver öppettiden(onsdagar). Du får då en personlig tagg som du öppnar dörren med. Avgiften betalar du i samband när du får din tag, så vi kan registrera dig i systemet.

Du blir medlem genom att swisha 200:- till nummer – 1233573664 skriv din e-post adress i meddelandet, då blir du medlem i ett år.